M Trading Enterprises Group Inc.
HomeAbout UsHouse WatchingMotorcycle ToursRentalsSalesPhoto GalleryContact UsNews

 Call us 561-371-1315
 Licensed & Insured
House watching service
We offer licensed, reliable and professional service to take care of your house, condo or other property while you are somewhere else. We also offer high quality handy-man service.

Our service is based on integrity, regular inspections and reliable online documentation.

Please contact us for further information and personalized offer.

Suosittu house watching -palvelumme on nyt teidän jokaisen saatavilla. Me huolehdimme talostasi, huoneistostasi tai muusta omaisuudestasi poissa ollessasi. Tarjoamme myös laadukasta handyman -palvelua. Meillä on toimintaan tarvittavat viranomaisluvat!

Tarjoamme myös mahdolliselle vuokralaisellesi avainpalvelut, loppusiivoukset ja paikallista apua asuntoosi liittyvissä asioissa.

Lisäksi teemme asuntoosi pienet korjaukset sekä huollot ja kauttamme löytyy laaja ammattilaisten joukko hoitamaan minkä tahansa asian puolestasi.

Toimintamme perustuu säännöllisyyteen, ehdottomaan luottamukseen, rehellisyyteen, tasaiseen laatuun ja ajan tasalla olevaan online -dokumentointiin.

Palvelumme ansioista olet ajan tasalla siitä, mitä asunnollesi tai sijoituskohteellesi kuuluu, mitä postia on tullut, oliko vuokralaisen jäljiltä kaikki kunnossa tai onko kaikki valmistelut tehty mahdollista hurrikaania varten jne.

​Palvelumme ansioista nukut yösi paremmin, kun tiedät, että omaisuudestasi pidetään hyvää huolta.

Ota meihin yhteyttä, niin annamme lisätietoa palvelusta ja voimme tehdä teille yksilöidyn tarjouksen tarpeidenne mukaisesti.
High quality and 100% customer satisfaction are our top priorities.